2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Szerdán bezár a Gyulai Várfürdő

A témában Görgényi Ernő polgármester adott ki közleményt, mely alább olvasható.

“Március 18-tól nem tartózkodhatnak vendégek a Várfürdőben. Utasítottam a Várfürdő vezetőjét, hogy a holnapi naptól ideiglenesen függessze fel a vendégek fogadását. Az intézkedés oka a koronavírus-járvány, a vendégek fogadásának felfüggesztésével jelentősen csökkentjük a találkozások számát, amivel mind a vendégeinket, mind a dolgozókat védjük.

A járvány el fog múlni, mi pedig készülünk az újranyitásra!

Ennek megfelelően ezen időszakot a Várfürdőben arra fordítják, hogy az ütemezett, leállásokkal járó karbantartási munkálataikat és a jelenleg is folyó felújításaikat elvégezzék és felkészüljenek az újranyitásra, hogy a vendégeinket a jövőben is a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal tudják fogadni.

A bérletek felhasználhatósági idejét meghosszabbítják, a kiírt és kifizetett, de fel nem használt kezelések térítési díját visszafizetik, illetve arra is biztosítanak lehetőséget, hogy a működésük újraindulása után, lejárati időn belül (maximum 56 nap a terápia megkezdésétől számítva) a kezeléseket igénybe vegyék.

Visszafizetési igény esetén kérjük, az alábbiakat postai úton juttassák el a Várfürdőhöz (5700 Gyula, Várkert u. 2.): név, lakcím, a betegirányítótól kapott órarend, nyugta, bankszámlaszám, telefonszám, illetve gyógyúszás esetén kezelőlap.

Kérdések esetén, kérjük írjanak az info@varfurdo.hu e-mail címre, vagy hívják a 06 66 561 350 telefonszámot 8 és 16 óra között.”

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …