2023. március 30., csütörtök
FONTOS

A Gyulahúsnál nincs fennakadás a gyártásban

A magyar élelmiszergyártók is megfeszített munkával igyekeznek helytállni a kialakult helyzetben, a Gyulahúsnál sincs ez másképp – írta közleményében Tamáskovitsné Gila Éva, a cég marketing menedzsere.

Ebben kitért arra, hogy a cégnél folyamatos a termelés, nincs fennakadás sem az alapanyag, sem a csomagolóanyagok beszerzésében.

“A gyártás során eddig is betartottunk minden higiéniai előírást, most fokozottabban ellenőrizzük azok követését, bár Kollégáinkat erre nem is kell figyelmeztetni. Továbbra is gyártjuk teljes termékszortimentünk, amely közel 100 féle terméket jelent – szárazárut, májast, felvágottakat, virsli, párizsit egyaránt. Az élet nem áll meg, már legyártottuk a húsvéti füstölt árut, folyamatos a kiszállításuk, illetve elindult a grillkolbászok gyártása is, már van rá megrendelésünk, rövidesen boltokba kerül.”

A cég tippeket is ad a lejárati idővel, illetve az ételek elkészítésével kapcsolatban.

Hasznos tipp:

Figyeljük a hűtőben lévő termékek lejárati idejét!

Ha már unjuk a hideg szendvicseket, pár ötlet, hogyan lehet feldobni a vacsorát, pláne, ha lejáratközeli a készítmény. Csíkokra vagy kockára vágjuk a szeletelteket, olajon/zsiradékon picit megfuttatjuk, teszünk rá egy kiskanál tormát, vagy fűszereket, átpirítjuk – ezt szendvicsfeltétként használhatjuk.

Ha van otthon zöldség –sárgarépa, zeller, esetleg gomba, azt is felhasználhatjuk az alap készítésekor.

További tippek a Gyulahús FB és youtube oldalán.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kormányhivatal egyik békéscsabai épülete

  Szerda délelőtt a szalagátvágással jelképesen is átadták Békéscsabán a kormányhivatal családtámogatási- illetve rehabillitációs ellátási …