2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 26.

Témák:

– Több önkéntes jelentkezett már a gyulai városházán. Ők azért ajánlottak fel szolgáltatást, vagy adományt, mert szeretnének segíteni a koronavírus járvány miatt kialakult helyzeten.

– Folyamatos a termelés a Gyulahúsnál, a gyártásban semmilyen fennakadás nem történt – jelezte a cég szerdán kiadott közleményében. Ebben leszögezték, továbbra is a teljes termékskálát állítják elő, ez mintegy száz, különböző árut jelent.

– Rendszeres időközönként fertőtleníti az utcai bútorokat, hulladékgyűjtőket a Gyulai Közüzemi Kft. A cég három munkatársa folyamatosan járja a várost.

– A home office, vagyis az otthoni munkavégzés ideje alatt is érdemes kialakítani egy olyan napirendet, melyhez tartjuk magunkat – mondta Szicsek Margit szakpszichológus a Gyula Tv-nek. A szakember szerint a jó időbeosztás mellett arra is figyelnünk kell, hogy ilyen helyzetben is mozogjunk eleget.

– Mesékkel, bábozással, különböző vizuális tevékenységgel segíti az otthonukban lévő óvodásokat és szüleiket Ujj Nóra, gyulai születésű óvónő. Nóri Mesedobozában a gyerekek minden szombaton találkozhatnak Pókemberrel, később pedig együtt készülhetnek a húsvétra, illetve anyák napjára is.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …