2021. február 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 01.

Témák:

– Három igazolt új koronavírus-fertőzött van Békés megyében – mindez a hivatalos kormányzati portálról derült ki, szerdától ugyanis területi bontásban is közzéteszik az adatokat. Meggyőző a gyulai kórház felkészültsége – ezt már Görgényi Ernő polgármester mondta az intézményben megtartott bejárás után.

– Szájmaszkokat készít a közfoglalkoztatás keretében működő önkormányzati varroda. Kedd reggel vezetői értekezlet zajlott a polgármesteri hivatalban, ahol több témát is érintettek.

– Otthoni munkavégzésre álltak át a könyvtárban is, csak egy szakmai ügyeletes tartózkodik az intézményben – mondta Dézsi János igazgató. A bibliotéka életében meghatározóak voltak az innovatív megoldások, most az ezek hivatalos elismerését szolgáló Minősített könyvtár címre pályáznak.

– A Gyulai Várszínház március második felére és áprilisra tervezett kamaratermi előadásait, a programok többségét őszre halasztotta. A nyári évad pedig nagy valószínűséggel kitolódik, így augusztus második felében is lehetnek előadások Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 22.

Témák: – Hétfőn három helyszínen folytatódtak, majd le is zárultak a Magyar Parasport Napjának gyulai …