2024. április 19., péntek
FONTOS

Csendesült a roham a gyulai patikákban

A C-vitamin segít erősebbé tenni az immunrendszert, és lecsökkentheti a megfázás időtartamát, de még semmilyen bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy a koronavírussal szemben hatásos lenne. A kutatók vizsgálják az extra magas dózisú C-vitamin hatását a koronavírusra, pontosabban azt tanulmányozzák, mekkora szerepe lehet a tünetek enyhítésében.

A kialakult járványügyi helyzetben sokan kérnek tanácsot a szakemberektől többek között erről a kérdésről is a helyi patikákban. A gyulai PatikaPlus gyógyszertár folyamatosan biztosította a C-, D-vitamint, valamint az immunrendszer erősítőket a lakosság számára.

A koronavírus-járvány megjelenését követően nagy roham volt a patikákban. A bejelentés után mintegy 10 napig sokan felvásárlást tartottak.

A koronavírus most már mindenhol ott lehet Magyarországon is. Bárki hordozhatja a vírust, és bárkinek tovább adhatja a fertőzést. Fontos, hogy lassítsuk a járvány terjedését. Ezért kell mindenkinek betartani az ajánlásokat, a szabályokat. Maradjanak otthon, ne menjenek közösségbe!

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …