2021. április 21., szerda
FONTOS

Hagyományos sonkakülönlegességekkel jelentkezett a Gyulahús

A videóban látható felvételeken még sózzák a hagyományos parasztsonkákat, a több héten át tartó érlelés első lépése volt ez.

Most már a Gyulahús békéscsabai és fürdővárosi márkaboltjában is lehet találkozni a húsvét közeledtét jelző, különleges termékekkel. Ezek a sonkák korábban nem szereltek a cég kínálatában, viszont sok olyan jelzést kaptak a vásárlóktól, hogy a biztonságos, egészséges termékeket előállító gyártótól szívesen vennének húsvéti sonkát.

Az önkormányzati tulajdonú cég új termékei azért számítanak különlegesnek, mert nem gyors pácolással, hanem a hagyományos hideg füstölési eljárással, érlelőkamrákban készülnek.

Nézze meg ezt is:

Elindult a nevezés az idei Bér- és Magánfőzők Nemzetközi Párlat versenyre

  Az eseményre az elmúlt évekhez hasonlóan a bérfőzetők és magánfőzők párlatait várják határon innen …