2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 03.

Témák:

– A megyében összesen 19, Gyulán 4 oktatási-nevelési intézmény nyerte el az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” címet. Az iskolák a jövőben olyan szakmai programok szervezési feladatát vállalják el, ahol bemutató foglalkozásokkal, tematikus napokkal igyekeznek különböző pedagógiai gyakorlatokat bemutatni. Ezekkel a környező oktatási-nevelési intézmények fejlődését segíthetik.

– Pénteken Háromról négyre emelkedett az igazolt, új koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében a hivatalos kormányzati portál szerint. Kálmán Tibor, Békés polgármestere péntek délután jelentette be, hogy a településen két fertőzött van.

– Közel két hete elérhető az szja-bevallási tervezet a webes felületen. Azok számára, akiknek módosítani szükséges a dokumentumokat, azoknak online nyújt útmutatást a NAV. A munkavállalóknak május 11-éig kell átadniuk nyilatkozatukat a munkáltatók részére.

– Ha az időjárás miatt kisebb csúszással is, de április elsején megkezdték a fűnyírást Gyula közterületein a Közüzemi Kft szakemberei. A munka során elsőbbséget élveznek azok a területek, ahol a növény hamarabb megnő.

– Hiába szünetelnek a Békéscsabai Jókai Színház előadásai, a különböző internetes felületeken az aktuális híradások mellett különleges kulturális tartalmat biztosítanak a közönségnek. A színészek saját produkciói mellett többek között az elmúlt évadok bemutatóiról készült felvételeket is közzétették.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …