2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 06.

Témák:

– Mindenki számára ingyenessé vált a parkolás Gyulán is, sok esetben félreértik az idősek a számukra kijelölt kijárási időszak lényegét, újabb gazdaságvédelmi elemeket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök. Hétfő reggel nyolc igazolt koronavírus fertőzött volt Békés megyében.

– Fokozottan odafigyelnek a társasházak kilincsei, lépcsőkorlátjai, illetve a közösen használt helyiségek fertőtlenítésére a koronavírus-járvány terjedésének elkerülése érdekében. A Gyulai Társasházkezelők és Társasházak Szolgáltató Egyesülete számos hasonló jellegű javaslatot tett a tulajdonosok számára.

– Igazolatlan eredetű zöldséget szállító teherautót állítottak meg Gyulánál. A NAV munkatársai Békés megyében a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán ellenőrizték azt a hét tonnás teherautót, aminek sofőrje az áru eredetét nem tudta igazolni.

– A lelkünk regenerálása a legfontosabb ebben a jelenlegi, járványügyi helyzetben. A negatív hírek mellett helyt kell állnia mindenkinek a munkahelyén, valamint a családjában is. Szicsek Margit szakpszichológus kiemelte, a hétköznapokban fontos a hírcsatornák megválasztása, autentikus helyről érdemes megszerezi az információkat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …