2024. április 25., csütörtök
FONTOS

A járványra koncentrálnak, de befejezik a megkezdett beruházásokat Gyulán

A járvány ellenére is több helyen folynak korszerűsítési munkálatok Gyulán – mondta egy, a Facebookon közzétett videóban Görgényi Ernő polgármester. Ennek az oka, hogy a képviselő-testület korábban már rábólintott ezekre a fejlesztésekre, a szerződések elkészültek, így ezeket befejezik, vagyis megépül a nyolc parkoló a gyógypedagógiai intézet előtt.

Az Eminescu utca a másik helyszín, ahol Kiss Szabolcs képviselő beszélt arról, hogy a Kerék és a Kapa utca között megújul a úttest és a járdafelület, és egyúttal korszerűsítik a csapadékvíz elvezető rendszert és kicserélik az ivóvíz-vezetékeket.

Veres András körzetében két helyen is fejlesztenek. A korábban földes Gyep utca zugában elkészült a járda, az útalap, az útpadka, és a vízvezeték rendszert is korszerűsítették. A József Dezső utcában pedig szintén útalap épült.

A videóban Mittag Mónika arról beszélt, hogy a Ferencesek terén is új utat építenek.

Görgényi Ernő hangsúlyozta, most az önkormányzat pénzeszközeit most a járvány elleni védekezésre fordítják, próbálják megőrizni a munkahelyeket, és segítsék azokat, akik elveszítették azt.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …