2024. március 28., csütörtök
FONTOS

A karbantartási munkálatok kapnak nagy hangsúlyt a Gyulasportnál

 

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendeletre hivatkozva a városi sporttelepet is kizárólag a szabályok szigorú betartásával lehet használni.

Ez a felhívás a sportpálya minden bejáratánál olvasható. Mint írták, a sporttelepen csak egyéni szabadidős tevékenység végezhető, csapatsport nem. Ebből kifolyólag a Gyulasport sportolói számára is szünetel a szezon, nincsenek bajnoki meccsek, rendezvények és edzések sem. Ahogy több más gyulai cégnél, úgy itt is a karbantartási munkálatok kapnak nagy hangsúlyt a következő időkben.

A sportpályán kívül a városi sportcsarnokban is nagytakarítási munkálatokat végeztek. A sportpályán tisztasági festést terveznek, nem utolsó sorban a lelátón is festési munkálatok várhatóak. A jelenlegi veszélyhelyzetben a tapasztalatok azt mutatják, hogy aki a sporttelepre érkezik, betartja a szabályokat. Erre kérnek mindenkit a továbbiakban is.

A sportpálya bejáratainál olvasható közlemény kitér arra is, hogy az egyéni edzések mellett természetesen családtagjainkkal is kimehetünk mozogni a szabadba, mindenki mástól minimum másfél méteres távolságot tart

Nézze meg ezt is:

Jelentős fejlesztés előtt áll a gyulai onkológiai centrum

  A hamarosan kezdődő eszközpark fejlesztéssel a Békés vármegye onkológiai betegeit ellátó gyulai központ felzárkózhat …