2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 15

Témák:

– Hat tematikus blogsorozattal várja az érdeklődőket a visitgyula.com weboldal. A jelenlegi helyzetben virtuális térben kalauzolják körbe Gyulán az érdeklődőket, bemutatva a város nevezetességeit. A jövőben egy interaktív városnéző túrán is részt vehetnek az “online turisták”.

– Nem nőtt az igazolt koronavírusos betegek száma Békés megyében. Részletes tájékoztatót tett közzé a változásokról a Békés Megyei Központi Kórház, a korábbi három helyett immár nyolc átkelőt használhatnak az ingázók a magyar-román határon. Összefoglaló következik a megyei koronavírus helyzetről.

– Több helyen folynak korszerűsítési munkálatok Gyulán. A napokban a 3-as választókerület területén több út-, és járdaburkolat újul meg, így a Gyep utca zugában, a József Dezső utcában, valamint a Honvéd utcai lakótelepen.

– Mintegy három héttel ezelőtt a levéltár is bezárta kapuit a látogatók, illetve a kutatók előtt, az áprilisra és májusra tervezett programjaik egyaránt elmaradnak. A belső munkák viszont ebben az időszakban is zavartalanul folytatódtak.

– A megengedett sebesség több mint kétszeresével, 185 km/órával hajtott egy autós a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …