2021. augusztus 1., vasárnap
FONTOS

Virtuális térben kalauzolják körbe Gyulán az érdeklődőket

Virtuális térben kalauzolják körbe Gyulán az érdeklődőket a visitgyula.com weboldalon.

A jelenlegi időszakban elsősorban a városimázs erősítésére fókuszálnak azokkal a szolgáltatásokkal, melyek online formában vehetők igénybe. Jelenleg hat tematikus sorozatot indítottak el, melyek a város nevezetességeitől, neves személyeitől kezdve annak gasztronómiai értékeit is bemutatja. A veszélyhelyzetre való tekintettel a virtuális látogatásokat a képeken látható felületre korlátozták, mely témák közül néhány már az érdeklődők kattintásait várja.

Azok, akik most a veszélyhelyzet miatt nem tudnak ellátogatni a városba, ők az imént említett online szolgáltatás mellett több gyulai kiállítóhelyet is megtekinthetnek online. A közeljövőben egy városnéző túrára is sor kerülhet, ahol idegenvezetők és egy interaktív térkép segítségével haladhatnak végig az érdeklődők a Várkertből egészen az Erkel Ferenc emlékházig.

A folyamatosan frissülő tartalmakról a Gyulai Turisztikai Kft saját Facebook oldalán tájékoztatja az érdeklődőket. A tematikus blogsorozatból eddig három felület várja az online kirándulókat, emellett az interaktív városnéző séta is hamarosan elérhető lesz.

Nézze meg ezt is:

Három napig 1566-ba repül vissza Gyula

  Immár kilencedik alkalommal rendezik meg július 30 és augusztus elseje között a Gyulai Végvári …