2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Elkészült a kondipark és az új játszótér is a sportpályán

Korábban egy helyszíni sajtótájékoztató keretében számoltak be arról, hogy kondipark és egy új játszótér épül a gyulai sporttelepen. A munkálatok mára már befejeződtek, mindkét beruházás elsősorban a tömegsport terén kíván új lehetőségeket nyújtani. A saját testsúlyos edzésre alkalmas kondiparkot szintén bárki használhatja, de ezt majd az edzésre járó futballisták, atléták is igénybe veszik.

Eddig a feltételek a sporttelepen nem voltak adottak teljes mértékben, hiányzott egy helyszín, ahol az edzésekre, versenyekre látogató vendégek családtagjai is tartalmasan tölthetik el idejüket. Ezt a célt szolgálja a kisgyermekes családok számára kiépített játszótér is. Az eszközök masszív fém szerkezetek, nehezen rongálhatóak meg, karbantartási igényük minimális és szakember felügyelete nélkül is használhatóak.

Az új kondiparkot egyszerre 26 fő használhatja majd. Ez a napokban – a jelenlegi veszélyhelyzetben életbe lépett korlátozások miatt – nem valósulhatna meg, a minimum másfél méteres távolság betartása kötelező a sporttelepen. A szabályok betartására táblák hívják fel a figyelmet a bejáratoknál, mint írják: csak egyéni szabadidős tevékenység végezhető, csapatsport nem.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …