2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 16.

Témák:

– Új kondipark és játszótér várja a mozogni vágyókat a gyulai sportpályán. Az új elemek a saját testsúlyos edzéseket kedvelők számára jelenthet nagy segítséget, a játszótér pedig a sporttelepre érkező kisgyermekes családoknak nyújthat kikapcsolódási lehetőséget.

– Csütörtök reggelig nem emelkedett a regisztrált koronavírus fertőzött betegek száma Békésben. Összefoglaló következik az elmúlt órák eseményeiből.

– Egyre több helyen lehet hallani a szabadban a madarak énekhangját. Április közepén, a hónap második felében a vándormadarak többsége megérkezik térségünkbe.

– A kertészkedés gyógyítja a lelket, javítja a mentális egészséget, de ezek mellett kielégíti a test mozgásigényét is. Szűcs Gergely kertész elárulta, mihez kezdjenek azok, akiknek nincs termőterület a közelükben, mégis szeretnének veteményezni, ültetni.

– Mindenképpen megtartanák a Muzsikál az erdő programsorozat őszi, gyulai eseményeit – mindezt Szabó Lajos főszervező közölte e Gyula Tv-vel. Addig is három alkotói pályázatot ajánlanak az érdeklődők figyelmébe.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …