2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Görgényi Ernő: felelősen viselkedtek a gyulai polgárok

Dr. Görgényi Ernő polgármester

A gyulai polgárok felelősen viselkedtek az elmúlt hétvégén is, jellemzően betartották a kijárási korlátozásokat – írta a Facebookon Görgényi Ernő polgármester.

 

Ez különösen fontos most, amikor közeledünk a járvány tetőzéséhez. – Ezzel visszaigazolták, hogy helyesen jártam el, amikor nem hoztam az elmúlt hétvégékre szigorúbb intézkedéseket annál, amiket a kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet tartalmaz.

A rendőrkapitány úr is arról tájékoztatott ma reggel, hogy a rendőrségnek csak néhány esetben kellett intézkednie. Ez nagyon fontos számomra, mert a gyulai emberek felelősségérzetében bíztam akkor, amikor – más polgármesterekkel ellentétben – nem rendeltem el városi zöldfelületek használatának korlátozását, tiltását – fogalmazott Görgényi Ernő.

Azt írta, amennyiben a gyulai polgárok továbbra is felelősen betartják a kijárási korlátozásokról szóló kormányrendeletben foglalt szabályokat, azaz saját és embertársaik egészségének védelme érdekében felelősségteljesen viselkednek, azaz vigyázunk egymásra, akkor a jövőben sem kívánok helyben szigorúbb szabályokat alkotni a közterületek használatával kapcsolatban.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …