2021. augusztus 4., szerda
FONTOS

A rendelőintézetben látják el a járóbetegeket Gyulán

Néhány osztályt nem számítva a koronavírusos betegek ellátására alakították át a Békés megyei Központi Kórház gyulai tagkórházát. Az aktív fekvőbeteg ellátást igénylő betegek kórházi felvételére a békéscsabai tagkórház osztályain kerül sor.

A Pándy Kálmán tagkórház ellátási területéhez tartozó járóbetegek az ellátást a Dob utcai rendelőintézetben vehetik igénybe. A változásokkal kapcsolatban többen aggodalmuknak adtak hangot.

Szilágyi Imre többféle krónikus betegséggel küzd, őt Gyulán szokták ellátni. Az ő keringési rendellenessége állandó kontrollt igényel. Azt mondta, az utóbbi időszakban érthetően megváltozott az orvos-beteg kapcsolat, nem annyira személyes, de a vérvétel után négy órával ebben a helyzetben is megkapta a kiértékelt eredményeket.

Többféle betegséggel küzd Sándor István Pál, aki több, különböző műtéten van már túl, magas vérnyomás és cukorbetegség keseríti az életét.

A kórház korábban kiadott közleménye szerint a szakrendelések érvényes beutalóval, telefonon előre egyeztetett időpont alapján vehetők igénybe. A telefonszámok és rendelési idők a kórház és a gyula tv weboldalán is elérhetők.

Nézze meg ezt is:

12 fa mellett helyeztek el táblákat Békéscsabán

  A sport, az egészséges élet, életterünk környezetvédelme, idegenforgalmi lehetősége” volt a szlogenje a ZERGE …