2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Idén házhoz viszik az ingyenes virágokat Gyulán

A koronavírus-járvány idején sem marad el a virágosztás Gyulán, hétfőn már elkezdték, szerdán pedig folytatják az egynyári virágok házhoz szállítását mindazoknak, akik jelezték igényüket. Erre még a napokban is van lehetőség, a közelmúltban kiosztott szórólapokon megjelölt telefonszámon keresztül. A virágok kiosztását először a 6-os választókerületben kezdték el, ott közel 500-an vehetik át a növényeket – számolt be róla Kónya István alpolgármester, a körzet képviselője.

Az elkövetkezendő napokban közel 40 ezer növény érkezik a gyulai polgárokhoz, a lehetőség iránt idén is nagy az érdeklődés. Hétfőn közel 200 csomagot osztottak ki, kedden Észak-Törökzugban, illetve az újvárosi városrészen folytatódik a házhoz szállítás, hétvégén pedig Belső-Törökzugban és Ajtósfalván.

Az idei virágosztás tehát a héten rendhagyó formában elkezdődött, az elkövetkezendő 2-3 hétben mindenkihez megérkeznek a virágok. Akikhez még nem jutott el a szórólap, azoknak érdemes figyelniük postaládájukat.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …