2024. április 20., szombat
FONTOS

Fertőtlenítőszereket adományoztak a kistérségi szociális intézménynek

Ezeken a felvételeken éppen azt láthatjuk, amint szerda délelőtt a Galamb utcai idősek otthonába megérkezik a Best Clean Best Kft. adományát szállító teherautó. A társaság ugyanis virucid, vagyis vírusölő hatású fertőtlenítőszerekkel, tisztítószerekkel támogatta a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményét.

A képsorokon látható professzionális tisztítószerek értéke, illetve az ezekből használt mennyiség a jelenlegi helyzetben felértékelődött, így még nagyobb jelentősége van az ilyen és ehhez hasonló felajánlásoknak. Szerda reggel nem csak tisztító- és fertőtlenítőszerek érkeztek, hanem kézfertőtlenítő-szerek, szappanok is.

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány a 65 évnél idősebbekre van a legnagyobb veszéllyel. Eddig országszerte 20 idősotthonban mutatták ki a fertőzést, viszont Békés megye 71 bentlakásos szociális intézményének egyikében sem jelent meg. Kiss Szabolcs intézményvezető elárulta, a szakemberek és ellátottak számára egyaránt biztosított a virucid hatású kézmosó szappan, valamint a kézfertőtlenítő-szer. A koronavírus-járvány megjelenésének elkerülése értelmében számos új szabályt vezettek be.

Az intézményben folyamatosan zajlik a fertőtlenítő- és a tisztítószerek beszerzése, hiszen a megszokottnál jóval nagyobb mennyiség fogy ezekből, ezért jól jött nekik a társaság segítsége.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …