2024. április 20., szombat
FONTOS

Milyen legyen a jövő Gyulája?

Görgényi Ernő polgármester

A képviselő-testület hatáskörében eljárva Görgényi Ernő polgármester döntést hozott az önkormányzat öt évre szóló gazdasági programjáról, mert lejár az erre biztosított törvényes határidő. A dokumentum elolvasható a gyula.hu oldalon. A 30 oldalas program összegzése:

“Gyula legyen olyan település, melyet virágzó turizmus, fejlett ipar, környezettudatosan és magas színvonalon kezelt zöldfelületek, pezsgő kulturális élet, igényes történelmi környezet, emberséges helyi társadalom jellemez. A legfontosabb cél, hogy a település 10 év múlva egy olyan város legyen, ahol szeretnek élni az idősek, ahol szívesen maradnak, illetve tanulmányaik után visszatérnek és családot alapítanak a fiatalok, hogy itt éljék le az életüket,
itt neveljék fel gyermekeiket és unokáikat. Gyula egy olyan város legyen a jövőben, mely virágzó turizmusával, modern technológiát képviselő iparával és történelmi környezetével, igényes zöldfelületeivel és emberséges helyi társadalmával igazi vonzerőt jelent az itt élőknek és a Gyulára látogatóknak egyaránt.”

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …