2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Nem számít könnyű időszakra a Gyulahús

A Gyulahús 2019-es éve is remekül sikerült, 212 milliós adózás előtti eredményt produkálva az önkormányzati tulajdonú cég folytatta azt a nagyszerű sorozatot, melyet megalapítása óta tart, vagyis minden évben bővült, erősödött, nyereséget termelt. Az idei év nem biztos, hogy ilyen jó lesz, Daka Zsolt ügyvezető igazgató óvatos bizakodással beszélt, amikor a 2020-as évről kérdeztük.

A cégnél mindkét telephelyen normál üzemmódban folyik a termelés, a fogyasztói igényeket folyamatosan ki tudták szolgálni. Daka Zsolt elmondta, a HORECA szektor, vagyis a vendéglátóipar azon szegmense, mely a szállodákra, az éttermekre és a kávéházakra fókuszál jelentős visszaesést produkált, ez pedig az ő működésükre is kihat. A kereskedelmi igények csökkenhetnek, ami a fogyasztás visszaesését hozhatja.

A cégnél egyébként is szigorú élelmiszer-biztonsági rendszert üzemeltetnek, és a személyi higiéniai feltételek is szigorúak. Az elmúlt pár hétben további intézkedéseket vezettek be, mindenki testhőmérséklet mérésen esik át minden nap, de eddig nem volt olyan, aki lázasan jött volna munkába
A külső társaságok munkavállalói, például a sofőrök is testhő mérésen esnek át, emellett nyilatkozatot tesznek az egészségi állapotukról, és ha adott esetben be is hajtanak az üzem területére, az autó fülkéjét nem hagyják el.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …