2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 28.

Témák:

– Megrendeli a terület felett húzódó, 22 kilovoltos légvezetés kiváltását a gyulai önkormányzat, így új szakaszába lépett az elkerülő út melletti Airbus üzem előkészítése. A kedd délutáni sajtótájékoztatón Görgényi Ernő polgármester elmondta, a járványügyi helyzet és annak gazdasági hatásai miatt a beruházás nem szenved késedelmet.

– Újabb felszerelésekkel erősítették meg a kórházat. Kedd délelőtt kilenc raklapnyi kesztyű, maszk és védőöltözet érkezett a Békés Megyei Központi Kórház gyulai logisztikai központjába.

– Idén is közel 45 ezer palántát ültetnek ki a napokban a közterületekre. Kedd reggel a Béke sugárúton kezdődött el a művelet.

– A fizikai bántalmazásba beletörődni nem szabad! – hangsúlyozza Szicsek Margit szakpszichológus. Az otthoni bezártság felveti azt a problémát, hogyha valaki egy bántalmazó kapcsolatban él, akkor mennyire válik az ő sorsa nehézzé ebben a jelenlegi, járványügyi helyzetben.

– Három férfi két megyében tévesztett meg idős embereket, akiktől trükkös módszerekkel pénzt loptak el. A békési és borsod megyei rendőrök egy összehangolt akció során Sajószentpéteren fogták el őket.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …