2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 29.

Témák:

– 60 éve nem állt le a Gyulai Várfürdő, de a kényszerű pihenő óta olyan munkákat sikerül elvégezni, melyre a vendégforgalom alatt, illetve az évi kétszer ötnapos leállás idején nincs lehetőség. A legnagyobb változást a téli bejárat felől található hátsó étterem és a három pavilon elbontása jelenti, mellyel újabb zöld területet kap vissza a várfürdő parkja.

– Szerda reggelre sem változott a helyzet, továbbra is 14 koronavírus fertőzöttet tartanak nyilván Békés megyében.

– 235 roma család számára juttat el tartós élelmiszert a baptista gyülekezet. Az egyház cigánymissziójával közösen összeállított tartós élelmiszercsomagok az ország hét megyéjébe, összesen 37 településre érkeznek meg a napokban.

– Hogyan kell a fűmagot elvetni, megfelelően gondozni ahhoz, hogy egyenletesen keljen ki és olyan zöld gyep alakuljon ki belőle, melyre büszkék lehetünk? Ez alkalommal erre a kérdésre adott választ Szűcs Gergely kertész, illetve ismertette a helyes műtrágyázás módját is.

– Három férfit állítottak elő a rendőrök Gyulán, mert a gyanú szerint tiltott bódító hatású szert fogyasztottak. Egyikük címére külföldről érkezett új pszichoaktív anyag.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …