2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 30.

Témák:

– Május 4-étől minden gyulai bölcsődében és óvodában biztosított lesz a gyermekfelügyelet. A szülőknek nyilatkozniuk kell arról, hogy gyermekük nem szenved fertőző betegségben, így tudják fogadni a kicsiket az intézmények. A jelentkezéseket elektronikusan várják.

– Csütörtök reggelre 14-ről 15-re emelkedett a koronavírussal fertőzött betegek száma Békés megyében. Májusban várhatóan enyhébbek lesznek a szabályok.

– Május negyedikén országszerte elkezdődnek az érettségi vizsgák, és közel két hétig tartanak majd. Különös feladat előtt állnak a fiatalok, hiszen jelenleg – a legtöbb tárgyból – csak írásbeli vizsgák lesznek. A gyulai gimnáziumok felkészülten várják a hétfőt, minden tantermet fertőtlenítettek, valamint az előírásoknak megfelelően előkészítettek.

– 500 védőmaszkkal segíti a lakosságot a Gyulai Városbarátok Köre. A maszkokat elsősorban azoknak osztják ki, akik a legjobban rászorulnak.

– Újabb színházi előadást osztott meg a nagyközönséggel a Gyulai Várszínház. Ez alkalommal péntek estig vált elérhetővé a Szentivánéji álom című darab. Elek Tibor igazgató elárulta, a teátrum meglepetéssel készül anyák napja alkalmából.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …