2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Online színházi előadással és anyák napi meglepetéssel készül a Gyulai Várszínház

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, másfél hónapja az online térben folytatják a munkát a Gyulai Várszínház dolgozói.

Legutóbb egy képfelismerős játékkal készültek a nézőknek. Városszerte a hirdetőtáblákon és digitálisan is megosztották az idei nyári évadhoz kapcsolódó plakátjukat. A nézők feladata pedig az volt, hogy az ezen szereplő személyeket megnevezzék.

Elek Tibor igazgató kiemelte, nem volt egyszerű dolguk a résztvevőknek, éppen ezért végül csupán öten tudták megnevezni a plakáton szereplő írókat, rendezőket, színészeket, és zenészeket. Ahogy az alábbi képsorokon is láthatjuk, a sorsolás végül Fodor Györgynek kedvezett, aki így egy olyan páros belépőt nyert, amely a nyári évad minden előadásra érvényes.

A hosszú hétvége közeledtével újabb előadást tettek közzé. A Vidám Shakespeare után ezen a héten a tánc világnapja alkalmából, péntek este hat óráig vált elérhetővé a Szentivánéji Álom című táncszínházi darab, melyet még 2017 júliusában mutattak be.

Elek Tibor igazgató elárulta, az anyák napja közeledtével egy meglepetéssel is készülnek.

Azoknak sem kell csüggedniük, akik nem nyertek a legutóbbi játékon, hiszen a közeljövőben számos alkalmuk lesz még részt venni a változatosnál változatosabb megmérettetéseken.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …