2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Újraindul az élet a konditermekben

Április 27-étől kezdve – közel egy hónapos, önkéntes bezárást követően – az Atlas fitness center is újranyitott.

A veszélyhelyzet kihirdetését követően számos edzőterem döntött úgy, hogy egy ideig nem fogad vendégeket, ezekben a napokban azonban több helyen is újraszervezték a nyitást, és különböző előírások mellett várják a mozogni vágyókat. A helyiségbe belépve rögtön kéz- és lábbelifertőtlenítő használatára kötelezik a vendégeket, ezt a recepciósok ellenőrzik és felügyelik, hogy senki se hanyagolja el. A másfél méteres távolságot kötelező betartani egymástól, mint a sporttérben, mint az öltözőkben. A héten már a személyi edzések is elkezdődtek.

Az edzőteremben – a házirendben foglaltak szerint is – az edzőruházat, avagy tiszta váltócipő, törölköző használata kötelező. A személyi edzések során szintén a másfél méteres távolság betartására törekednek, az egyes feladatoknál most az edzők inkább szóban igyekeznek elmagyarázni a helyes gyakorlatot. Az elmúlt egy hónap alatt sokan online edzéseken keresztül próbálták fenntartani formájukat.

Az edzések utáni fertőtlenítést alapvetően az alkalmazottak végzik, ugyanakkor mindenkinek lehetősége van saját maga után megtisztítani az eszközöket, bárki az edzést megelőzően is fertőtlenítheti a gépeket, ha így érzi magát nagyobb biztonságban.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …