2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula TV Híradó 2020. 05. 06

Témák:

– Makráné Gombkötő Zitát nevezték ki Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetőjévé. A jövőben a fenntartható fejlődés mellett a sajátos nevelési igényű gyermekek ellátását nevezte legfontosabb céljának.

– Szerdán is 17 fertőzöttet tartottak nyilván Békésben, pár nap alatt 2500 gyulai polgár igényelt maszkot, a szűrésen való részvétel fontosságát hangsúlyozta Vincze Gábor, az orvosi kamara Békés megyei elnöke. A járványhelyzettel kapcsolatos, szerdai eseményekről szóló összefoglaló következik.

– Újraindult az élet a gyulai Kerecsényi László Íjász Egyesületnél. A kormányrendelet szerint a Csabai út mellett található Bajnok utcában egyéni és szervezett edzéseken vehetnek részt az íjászok, ahol többek között a 3D-s állatcélokon lehet gyakorolni.

– Az internetes vásárlást sokan unaloműzés, vagy esetleg örömszerzés céljából használják. Szicsek Margit szakpszichológus kiemelte, a kialakult járványügyi helyzet sok mindenre felhívta a figyelmünket. Tudatosabban, átgondoltabban, ésszerűbben kell élnünk az életünket.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …