2024. június 16., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 05. 11.

Témák:

– Az utóbbi egy hétben sorra nyitottak ki újra a kávézók, az éttermek, a vendéglátó helyek teraszai és a napokban a szállásadók is újra hirdetni kezdték ajánlataikat. Turisztikai szakemberek arra hívták fel a figyelmet, hogy a drasztikus árcsökkentés nem biztos, hogy jóra vezet. Az árszínvonal fenntartását segítve különféle programcsomagokkal készülnek a vállalkozóknak.

– Napok óta nincs változás Békés megyében, hétfő reggel is 17 koronavírus fertőzöttet tartottak számon.

– A napokban virtuális díjátadón hirdették ki a Richter Anna Díj nyertes pályázatait, a gyulai 7D mozi projekt sajnos nem nyert a közönségszavazáson. A cél azonban továbbra is megmarad, új utat adni az oktatásban a gyermekdiabétesznek.

– Megjelentek az első magyar orchideák a Körös-Maros Nemzeti Park ligeterdeiben, Kétegyháza határában. A természetben persze nemcsak kellemes élményeket szerezhetünk. Egy erdei kirándulás, vagy csak egy kertészkedés folyamán egy kis élősködővel, a kullanccsal észrevétlenül találkozhatunk.

– Három nap alatt 133 gyorshajtót mértek be a rendőrök Békéscsaba környékén. A gyorshajtás veszélyes, ezért a rendőrök ismételten arra kérnek mindenkit, hogy közlekedjenek szabályosan!

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 06. 11.

Témák: – Nagy az érdeklődés a nyári hónapokban Gyula legnagyobb szálláshelyén. Már június elején elkezdődött …