2024. március 29., péntek
FONTOS

Megkezdi szállodáinak újranyitását a Hunguest Hotels

Május 15-én újranyitja két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels.

A szegedi Hunguest Hotel Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra pénteken nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható.

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett fokozatosan újranyitja szállodáit a Hunguest Hotels.

Első lépésben, május 15-én péntektől a szegedi Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit, a két – korlátozott szolgáltatásokkal – nyitó szállodába speciális ajánlatokkal foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban a pihenni vágyók.

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg: a Hunguest Hotels saját COVID kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk vizsgát tesz. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontok kerülnek elhelyezésre, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

A nem tartós felújítás alá kerülő szállodák (Saliris Resort – Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros és Hotel Sóstó Nyíregyháza) a tervek szerint május 29-től, a Hotel Pelion (Tapolca) pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat.

Az újranyitások végleges időpontjai a városi fürdőkomplexumokkal összehangoltan, a fürdőket érintő korlátozó intézkedések feloldásának függvényében kerülnek véglegesítésre.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …