2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Jó évre számít a Gyulai Agrár Zrt

A lucerna betakarításának időpontja alapvetően több tényezőtől függ, a minőség és a mennyiség mindenképp számít. A Gyulai Agrár Zrt-nél a napokban kezdődtek el a munkálatok, az eredmény pedig biztató. A 2020-as év a várakozásoknak megfelelően kezdődött, és a jövőt illetően is pozitívak a jóslatok. A cég életét a koronavírus-járvány nem érintette jelentős mértékben, gond itt is csupán az import áruk beszerzésénél adódott.

Az ügyfélfogadás mellett még egy területen gondot okozott a koronavírus, a tej ára ugyanis, ha mérsékelten is, de lefele kúszott. Lényeges gondok nem léptek fel, a tejár csökkenése is inkább csak jelzésértékű volt, hogy a piacon változások történtek. Az Agrár Zrt életéből – ahogy Kónya Sándor fogalmazott – más nem hiányzik, csupán egy kis eső, amiből nagyon kevés volt a közelmúltban.

A Gyulai Agrár Zrt.-nél azt remélik, hogy a járványhelyzet minél hamarabb véget ér, és jelentős veszteség nélkül lecseng ez az időszak. A munka az elmúlt hónapokban sem állt meg, a körülményeket ugyanis nem hátráltatja semmilyen intézkedés.

Nézze meg ezt is:

A nyugdíjas közösségek ereje

A napjainkban is aktív KÖVIZIG Szivárvány Nyugdíjas Klub Gyula egyik legrégebben alakult nyugdíjas szervezete. Egykor alapítótagként, …