2022. november 27., vasárnap
FONTOS

Kifosztott egy alvó embert Gyulán, elfogták

Békés Megyei Rendörség

Elvette egy padon alvó utas táskáját egy férfi Gyulán, az autóbusz-állomáson. A komádi férfit a nyomozók a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították.

Gyulán, az autóbusz-állomáson, 2020. május 17-én délután ellopták egy férfi táskáját.

A 68 éves férfi dolgozni volt, és 14 óra 30 perckor busszal érkezett Békéscsabáról Gyulára, ahonnan tovább akart utazni, de a csatlakozásra négy órát kellett várnia. Leült egy padra és miközben várakozott, elaludt. Miután felébredt észrevette, hogy nincs meg a szatyra, amiben közvetlenül a történtek előtt vásárolt élelmiszerek és a személyes dolgai voltak, ezért hívta a rendőrséget.

A szatyrot egy komádi férfi vitte el, akit a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a váróterem biztonsági kamerájának felvétele alapján azonosítottak és 2020. május 21-én előállítottak.

A 70 éves férfi kihallgatásán beismerte tettét, a rendőrség kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

Nézze meg ezt is:

A vasúti átjárókban történő helyes áthaladásra hívja fel a figyelmet a rendőrség

A biztonsági öv használatára rendszerint felhívják a figyelmet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Emellett a …