2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 05. 27.

Témák:

– Kezelhetőnek tűnik a járvány miatt jelentkező 375 millió forintos hiány – mondta a Gyula Tv-nek Görgényi Ernő polgármester. A város ezt az összeget a különböző kiadások csökkentésével ellensúlyozhatja, így több beruházás és rendezvény is elmarad 2020-ban.

– A gyulai Tourinform iroda május 29-én újra megnyitja kapuit a városba érkező turisták előtt. Hangsúlyozták, hogy idén nyáron kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, ennek jegyében ajánlják a város komplex turisztikai kínálatát.

– Pünkösd után, jövő kedden részlegesen újranyit a gyulai könyvtár. A kölcsönzésre a központi épületben és Gyulaváriban is lesz lehetőség, de a belső tereket egyelőre nem vehetik birtokba a látogatók.

– Szerdán 90. születésnapja alkalmából köszöntötték Patkás Józsefnét. A szépkorú ünnepelt a hosszú élet titkának a családdal töltött közös időt, a folyamatos munkavégzést és a kertészkedést tartja.

– Interneten vásárlókat tévesztett meg, károsított meg egy csoport, amelynek a nyomozás jelenlegi adatai szerint tizennégy tagja van. A csalássorozatot a békéscsabai nyomozók derítették fel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …