2022. december 4., vasárnap
FONTOS

Pénteken nyit a gyulai Tourinform iroda

Most még zárva tart a gyulai Tourinform iroda, azonban május 29-én, pénteken újra megnyitja kapuit a vendégek előtt.

Ettől az időszaktól kezdve – az egész szezonon keresztül – minden nap reggel 9 órától várják a városba érkező vendégeket a megújult programkínálattal.

A turisztikai szakemberek a kényszerű zárva tartás ideje alatt is folyamatosan az újrainduláson dolgoztak, célként kitűzve, hogy Gyula továbbra is reflektorfényben maradjon. Jónás Balázs, a Tourinform iroda vezetője elmondta, idén nyáron különösen nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, így garantált szabadtéri programokkal kívánják színesíteni a kínálatot.

A programokhoz kapcsolódóan a látogatók kerékpárral is körbejárhatják a várost, ugyanakkor hosszabb túrákat is szerveznek, például Városerdőre. Ezen felül idén vízi túrákra is lehetőség nyílik a belvárosi Élővíz-csatornán. Az egyes programokon természetesen idegenvezető, túravezető kíséri a csoportokat.

A turisták már érkezésükkor, az egyes szálláshelyeken is megismerkedhetnek a programkínálattal, majd ezt követően személyesen, telefonon vagy e-mail-ben jelentkezhetnek a szabadtéri programokra.

Nézze meg ezt is:

Ajánlott a tél beállta előtt szakemberrel is átnézetni autónkat

  Többek között az ablaktörlő lapátok állapotát érdemes ellenőrizni a hideg, téli hónapokban. A tartós …