2022. november 27., vasárnap
FONTOS

Három baleset történt Békés megyében

Békés megyében, 2020. május 27-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Gyep utcában, 13 óra körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő nekiütközött egy parkoló személyautónak. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és az Aradi utca kereszteződésében, 15 óra 15 perc körül egy trélert húzó személygépkocsi vezetője a járműszerelvényével meg akart fordulni, de nem adott elsőbbséget egy motorosnak és összeütköztek. A motor vezetője súlyosan megsérült.

Szintén Békéscsabán, a Temető sor, az Andrássy út és a Szabolcs utca találkozásánál, másfél órával később egy utánfutót húzó személyautóval közlekedő férfi a jobbra kanyarodó forgalmi sávból egyenesen haladt tovább, majd összeütközött egy tehergépkocsival. Ekkor az autó utánfutója felborult és egy szabályosan, a piros lámpánál álló személygépkocsinak csapódott. A szabad jelzésre várakozó járművet vezető nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

A vasúti átjárókban történő helyes áthaladásra hívja fel a figyelmet a rendőrség

A biztonsági öv használatára rendszerint felhívják a figyelmet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Emellett a …