2022. november 27., vasárnap
FONTOS

Terjesztőt és fogyasztókat fogtak el Eleken

Tiltott bódító hatású anyagot terjesztett a gyanú szerint egy férfi a Békés megyei Eleken. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Vele együtt négy olyan férfit is előállítottak, akik kábítószert, illetve új pszichoaktív anyagot fogyaszthattak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsítható férfit fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. május 27-én hajnalban, Eleken. A 43 éves férfi a gyanú szerint többeknek adott el tudatmódosító szert.

A rendőrök házkutatást tartottak nála és fehér port, illetve az adagolásához használt digitális mérleget foglaltak le. A férfivel együtt lakók és a rendőri intézkedéskor nála lévők elismerték, hogy fogyasztottak az anyagból. A négy férfi közül kettőnél kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 43 éves eleki férfit őrizetbe vette, négy társa esetében pedig szakértői vizsgálattal tisztázzák, hogy bódult állapotban voltak-e, és ha igen, pontosan milyen szertől. A nyomozók emellett vizsgálják, hogy az eleki férfi a tiltott bódító hatású anyagokból kiknek adott.

Nézze meg ezt is:

A vasúti átjárókban történő helyes áthaladásra hívja fel a figyelmet a rendőrség

A biztonsági öv használatára rendszerint felhívják a figyelmet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Emellett a …