2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 05. 29.

Témák:

– Eléri a 40-45 százalékos készültséget az Almásy kastély cselédszárnya. A munkálatokat a járvány sem hátráltatta, így októberre teljesen megújul a több, mint kétszáz éves épület.

– A XX. század hőseinek és áldozatainak emlékművét koszorúzták meg pénteken, a Göndöcs-kertben. A kommunizmus és a szocializmus idejében nem lehetett méltóképpen megemlékezéseket szervezni, 2001-ben azonban az országgyűlés újjáélesztette ezt a hagyományt.

– A civil szervezeteknek a hónap végéig kell elszámolniuk a 2018-as SZJA 1 százalékos felajánlásokról. A NAV minden szervezetet elektronikus levélben figyelmeztet a határidő közeledtére. Az adózók többsége idén is az egészségügy és szociális munkát végző alapítványok, egyesületek munkáját segítették.

– Csütörtökön mutatták be a Detektívjátszma című krimi színpadi változatáról készített televíziós játékot a Jókai Színház online felületein. A Seregi Zoltán rendezte darab tavaly októberben nagy sikert aratott a közönség körében.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …