2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 02.

Témák:

– Gyilkosság történt vasárnap hajnalban a Wesselényi utcában. A gyanú szerint a 18 éves, R. Róbert szúrta le azt a 27 éves férfit, aki belehalt sérülésébe. A rendőrök a 17 éves barátját az arcán megvágó fiatalembert az elkerülő útnál fogták el.

– Június másodikán újra visszaállt a rend az óvodákban és az iskolákban, a Karácsonyi János Katolikus Általános Iskolában kedd délelőtt szabad foglalkozás várta a diákokat. Június 15-éig érvényben marad a digitális oktatás, a napközis felügyelet pedig egész nyáron biztosítva lesz.

– Zenével, tánccal, lufikkal és óriástortával vártak kicsiket és nagyokat a várkertben vasárnap. Az idei gyermeknapi rendezvényre több százan ellátogattak.

– A kedd 11 órás nyitásra már megérkeztek az első kölcsönzők a gyulai könyvtárba. Az olvasók jelenleg még nem látogathatják az épület tereit, hanem csak kölcsönzést, visszavételt, alap szolgáltatásokat biztosítanak az előtérben.

– Verssel, virággal, énekkel és egy különleges molinóval köszöntötték szombaton Almási Sándornét 100. születésnapja alkalmából a Gyulavári idősek otthona előtt. Az ünnepelt jelenleg is nagyon aktív, napjait olvasással, keresztrejtvény-fejtéssel tölti, illetve érdeklődik az ezotéria iránt

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …