2024. április 19., péntek
FONTOS

Július 3. és augusztus 29. között tartja nyári évadát a várszínház

Magyarország Kormánya legutóbbi határozata értelmében a szabadtéri játszóhelyeken, az aktuális járványügyi szabályok betartásával, lehetővé vált előadások tartása, így a Gyulai Várszínház Várszínpadán és Tószínpadán is.

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Gyulai Várszínház 57. évadát eszerint július 3. és augusztus 29. között megtartjuk. Bízunk benne, hogy a jelenlegi szabályozásokon lesz még enyhítés is. A napokban lezajlik partnereinkkel az időpontok végső egyeztetése. Rövidesen meghirdetjük a programot: 4 bemutatóval, Shakespeare-előadásokkal, Erdélyi Héttel, Népzenei és Világzenei Fesztivállal, Jazz Fesztivállal, Márai Sándor Napokkal, történelmi előadásokkal, musicalekkel, operettekkel, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szóló, hagyományosabb jellegű, de színházi ínyenceknek is kedvére való előadásokkal.

Még néhány nap, és nyilvánossá válik minden programunk. Addig kedves nézőink és minden érdeklődő türelmét kérjük. Köszönjük a szüntelen érdeklődést, hogy eddig is velünk voltak, számítottak ránk. Kérjük, kövessék figyelemmel továbbra is facebook-oldalunkat és honlapunkat.

Mellékletek terület

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …