2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Több százan látogattak el a városi gyermeknapra

 

A hétvégi kedvezőtlen időjárás ellenére is több százan látogattak el a városi gyereknapra.

A várkertben számos programmal vártak kicsiket és nagyokat. Az ingyenes rendezvényen többek között Pepe manó, Tücsök Peti és Hangya Levi, illetve Hevesi Imre is színpadra lépett legújabb gyerekműsorával. A zenés produkciók közben Berta János vándorkomédiás szórakoztatta a közönséget.

A koncerteken pedig a legfiatalabbak együtt énekelhettek, táncolhattak szüleikkel. Ebben az évben különleges keretek között zajlott a városi gyermeknap, hiszen a járványügyi szabályokat betartva szórakozhattak csak a várkertbe látogatók. A résztvevőknek nem kellett szájmaszkot viselniük, viszont meg kellett tartaniuk a másfél méteres távolságot, illetve a nagy sikerű ugrálóvár és a kézműves tevékenységek is hiányoztak.

Haász Tünde rendezvényszervező elárulta, idén csupán rövid idő állt rendelkezésükre a programok megalkotásához, de szerencsére a régió előadóművészei egyből eleget tettek a felkérésnek. Immár hagyomány, hogy a rendezvény zárásaként a szervezők egy meglepetés óriástortával készültek az ünnepségre kilátogató gyermekek számára.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …