2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 03.

Témák:

– Teljes hosszában megújul a Gyula és Szanazug közötti kerékpárút – jelentette be a városvezetés a szerda délelőtt megtartott sajtótájékoztatón. Az 5 kilométeres szakasz kisebb részét saját erőből, a nagyobbikat pályázati támogatásból korszerűsítik.

– Újabb részletek derültek ki a vasárnapi, Wesselényi utcai gyilkossággal kapcsolatban. A Békés Megyei Főügyészség arról tájékoztatott, hogy az ügy 18 éves, letartóztatásban lévő gyanúsítottja éjszaka hazatérve egy kést vett magához, és visszaindult szórakozni a belvárosba. Lakóhelyétől néhány házra találkozott a sértettel, akit eddig tisztázatlan okból többször megszúrt a nála lévő késsel.

– Július 3. és augusztus 29. között rendezik meg a Gyulai Várszínház 57. évadát. Ugyan az előadások pontos dátuma még nem ismert, azonban az biztos, hogy nem marad el a Shakespeare és a Jazz Fesztivál, az Erdélyi Hét, valamint a Márai Sándor Napok sem.

– A járványügyi helyzetre való tekintettel idén virtuális SM napot tartottak az elmúlt hétvégén. Az SM világnapi rendezvények nem csak Gyulán maradtak el, 2020-ban a hagyományos országos találkozót sem tudták megtartani. A betegekre azonban így is gondoltak, a világnap alkalmából egy fotópályázatot indítottak.

– Gázszolgáltatási szünet lesz Gyulán június 9-én, kedden, 10 és 14 óra között.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …