2024. április 23., kedd
FONTOS

Újabb rendőri akció Sarkadon

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult két férfi Sarkadon. A tiltott bódító hatású szert a nyomozás eddigi adatai alapján egy tiszaföldvári pártól szerezték be. A rendőrség a három férfit és a nőt őrizetbe vette.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat és nőt fogtak el 2020. június 4-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói, valamint a Közterületi Támogató Alosztály és a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei.

A nyomozás eddigi adatai szerint a csoport tagjai közül két sarkadi férfi Sarkadon terjesztett tiltott bódító hatású szert. Az anyagot a gyanú szerint egy tiszaföldvári pártól vásárolták. A rendőrök Cibakházán, a pár férfi tagjának lakókocsijában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Emellett a négy gyanúsítottól összesen több mint 2 millió forint készpénzt, valamint az anyag adagolásához használt mérleget, fóliát foglaltak le.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 31 és 32 éves sarkadi férfiakat, valamint az 53 éves tiszaföldvári férfit és élettársát is őrizetbe vette.

Nézze meg ezt is:

Hiányzó pótkerekek

  Egy rutinellenőrzésen buktak le a magyar autósok, akiknek járműveit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal …