2022. december 3., szombat
FONTOS

Pénteken nyit az Erkel hotel

Újabb szállodákat nyit meg június 12-én a Hunguest Hotels. A gyulai Erkel, a tapolcai Pelion és a nyíregyházi Sóstó nyitja meg pénteken kapuit a vendégek előtt, ezzel hétre nő az ismét igénybe vehető szállodák száma.  A további, nem tartós felújítás alatt álló szállodák újranyitása júniusban és júliusban folytatódik.

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett június 12-én újabb három szállodáját nyitja újra a Hunguest Hotels. A gyulai Hotel Erkel, a tapolcai Hotel Pelion és nyíregyházi Hotel Sóstó ismét fogad szállóvendégeket. Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg: a Hunguest Hotels saját COVID kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk vizsgát tesz még az újranyitás előtt. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontok kerülnek elhelyezésre, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

A további, nem tartós felújítás alatt álló szállodák június és július során szintén megnyitnak: az ausztriai Heiligenblut-ban június 17-től, Murau-Kreischberg-ben június 26-tól, a montenegrói Herceg Novi-ban pedig június 20-tól lehet szálláshelyet foglalni.  Az európai hírű gyógyvízkinccsel rendelkező bükfürdői és egerszalóki Hunguest Hotelek július elsejétől várják a kikapcsolódásra vágyókat.

A belföldön piacvezető szállodalánc a megváltozott körülményekre tekintettel az általánostól sokkal rugalmasabb foglalási feltételeket kínál: június végéig a lemondás és az átfoglalás – akár 48 órával az érkezés előtt is – kötbérmentesen megtehető.

Nézze meg ezt is:

Adventi vásárt rendeznek a hétvégén az Almásy-kastélynál

  A gyulai kiállítóhelyek közül az Almásy-kastély ad helyszínt adventi programoknak ebben az évben, amelyek …