2022. december 3., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 17.

Témák:

– Szerdán tizennyolcadik alkalommal tartották meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye papjainak éves találkozóját Gyulán. Az idei eseményen szó esett az egyházmegye fennállásának jubileumi ünnepségéről, illetve a járvány miatt elmaradt események átszervezéséről is. A szerdai találkozó különleges volt abból a szempontból is, hogy Nagycsütörtök helyett most rendezték meg az Olajszentelő misét.

– Ugyan az újranyitás pontos dátuma még nem ismert, azonban számos újdonsággal készülnek a látogatók számára az Almásy-kastélyban. A tervek szerint megváltozik a nyitvatartás ideje, valamint tematikus tárlatvezetések és kiállítások is lesznek, az új madarak pedig már bekerültek a kalitkába.

– Az idei tanévtől kezdve már csak a Kereskedelmi és Iparkamara oktatói képzésén résztvevő vállalkozó, munkáltató vehet részt a szakképző iskolák gyakorlati oktatásában. Békés megyében, tavaly közel 180-an szerezték meg ezt a tanúsítványt, idén pedig közel 100 ember jelentkezését várják a közeljövőben induló, 3 napos tréningekre.

– Négy autó ütközött össze kedden, Békés határában.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 29.

Témák: – Az év második legjobb turisztikai attrakciójának választották a gyulai Almásy-kastélyt. A díjat a …