2024. április 25., csütörtök
FONTOS

A gyulai kiállítóhelyeket népszerűsíti az online nyereményjáték

Két fős, két éjszakás szállást, illetve a gyulai kiállítóhelyekre érvényes ingyenes belépőt nyerhetnek azok, akik helyesen válaszolnak a “Gyulát akarom!” elnevezésű online játék kérdéseire.
A Gyulai Vár, az Almásy-kastély, illetve az Erkel Ferenc Emlékház Facebook oldalán augusztus 2-ig rendszeresen megjelennek az ezekkel kapcsolatos kérdések. Az elsőt szerdán tették közzé, itt arra kíváncsiak, milyen dokumentum szükséges ahhoz, hogy megismerjük a kastély egykori, 19. század végi berendezését.
Fábián Tamás, kommunikációs vezető kiemelte, azoknak sem kell aggódniuk, akik még soha nem jártak egyik kiállítóhelyen sem, hiszen segítséggel is készülnek a résztvevők számára. Fábián Tamás elárulta, a játékban a korábban említett három kiállítóhelyen kívül a két másik intézményükről, a Ladics-házról és a Kohán Képtárról is szerepelnek majd kérdések.
A kihívás célja, hogy a Gyulára érkezők még tudatosabban tudják megtervezni itt tartózkodásukat. Hozzátette, az idegenforgalom újra indítása kapcsán az emberek elsősorban a szálláshelyekre és a strandokra, fürdőkre koncentrálnak, pedig legalább ennyire fontosak a kulturális attrakciók is. Amíg azonban a turisták az úticélukat tervezik, és az interneten, a közösségi oldalakon tájékozódnak, addig igyekeznek az online felületeiket tartalommal megtölteni, és népszerűsíteni. Éppen emiatt egy kérdés csak egy Facebook felületen, tehát vagy csak a vár, vagy csak a kastély, vagy csak az emlékház oldalán jelenik majd meg, ezért a játékba kapcsolódóknak mindegyiket érdemes figyelniük.
A válaszokat legkésőbb augusztus 2-ig lehet beküldeni. A sorsolást pedig a következő héten tartják meg.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …