2022. december 4., vasárnap
FONTOS

Őrizetben a csabai rablás gyanúsítottja

Eltört egy üres üveget, majd a törött csonkkal megfenyegette az eladót egy férfi Békéscsabán, az egyik nemzeti dohányboltban. A rendőrök néhány perc alatt elfogták a gyulai férfit. A rendőrség rablás gyanúja miatt indított eljárást ellene és őrizetbe vette.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, rablásról értesítették a rendőrséget 2020. június 18-án 11 óra 30 perckor, Békéscsabán. Eltört egy üres üveget egy férfi az egyik belvárosi nemzeti dohánybolt előtt. Ezután bement az üzletbe, ahol a törött csonkkal megfenyegette az eladót és követelte a nőtől, hogy adja át a bolt bevételét. Az alkalmazott ezt nem teljesítette, ezért a férfi maga vett ki pénzt a pénztárgépből. Az üzletben az eladón kívül még két vásárló is tartózkodott. A bejelentéstől számított 12 perc alatt a rendőrök elfogták a 22 éves gyulai férfit.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított eljárást ellene és őrizetbe vette. A rendőrjárőrök egy bokornál megtalálták a pénz egy részét, amelyek közül a férfi mielőtt eldobta volna, többet széttépett

Nézze meg ezt is:

Baleseteknél helyszíneltek és bűncselekmények miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. november 25-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a …