2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 23.

Témák:

– Korszerűsítik a gyulai Erkel teret. A munkálatok végére megújul a burkolat, bővül a Százéves cukrászda terasza, a szobor visszakapja a régi kerítését, és több lesz a környéken a zöldfelület.

– Ezen a héten már lehet jelentkezni a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. által létrehozott minősítő rendszerre, mellyel a helyi szállásadóknak kívánnak segítséget nyújtani a turizmus fokozatos és biztonságos újraindításához. A “Biztonságos Gyulai Szálláshely” cím ingyenes részvételt biztosít a vendégek számára a Gyula Természetesen elnevezésű programokra is.

– Díjat kaphatnak Gyulán a szociális ágazat munkatársai. Mindezt Görgényi Ernő polgármester jelentette be, hangsúlyozva, hogy azon is dolgoznak, hogy ez ne csak erkölcsi, hanem anyagi elismerés is legyen.

– Az elmúlt időszakban jelentős mennyiségű csapadék esett egész megyénkben. Azonban nem árt felkészülni a száraz időszakra, és kiépíteni kertünk önműködő öntözőrendszerét. Szűcs Gergely kertész elárulta, milyen előnyei lehetnek a mikro csepegtetésnek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …