2024. április 16., kedd
FONTOS

Újra teljeskörű szolgáltatással várja a vendégeket a Gyulai Várfürdő

 

Szerdán újra teljeskörű szolgáltatással várta a vendégeket a Gyulai Várfürdő. A létesítmény gyógyvizes medencéi, beltéri medencéi mellett elérhetőek lettek a gyógyvizes gyógyászati szolgáltatások is. Ezek újraindításának, valamint az esőmentes, jó időnek köszönhetően már a nyitáskor többen ellátogattak a fürdőbe. A látogatók között volt, aki egy különleges ajándékként kapta a gyulai kirándulást.

A Gyulai Várfürdőben az újranyitást megelőzően várták, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ milyen speciális szabályokat fog alkalmazni a fürdők esetében. Többek között elvárt a szappanos elő-, valamint utózuhany.

Kun Miklós kiemelte, a fürdő üzemeltetésre vonatkozó rendelet meghatározza, hogy egyes medencékben egy időben hányan tartózkodhatnak, az új szabályozás szerint ebben már nincs korlátozás, viszont a létszám korlátokat szigorúan be kell tartani. Minden medencére más szabály vonatkozik. Medencetípustól függően 4-5 négyzetméter területnek kell lennie egy főre.

Felújítás miatt egyelőre a Dögönyözős medence, a 25 m-es tanmedence és az uszodai szauna nem elérhető. Június 19-től a Gyermek víziparadicsom élményelemekkel üzemel, és a Hullám medencében is üzemel a hullám élményelem. Az első éjszakai wellness július 4-én lesz.

Nézze meg ezt is:

Megkezdődött a közlekedési hét a Béke sugárúti óvodában

  Az őzike csoport műsora színesítette a tizenkilencedik alkalommal életre hívott közlekedési hét programsorozatot a …