2020. szeptember 30., szerda
FONTOS

Megtelhet a nézőtér a Gyulai Várszínház 57. nyári évadán

A gyulai várban felállított nézőtér és a tószínpad nézőterere is maximálisan kihasználható a Gyulai Várszínház 57. nyári évada során. Ezek a felvételek még azon a sajtótájékoztatón készültek, ahol Elek Tibor igazgató mutatta be a nyári programokat. Ekkor még úgy készültek, hogy korlátozott létszámban engedhetik majd be a vendégeket a nézőtérre, azóta azonban hivatalosan is vége a veszélyhelyzetnek, ennek köszönhetően zavartalanul bonyolíthatják le az előadásokat.

A július 3-tól augusztus 29-ig tartó nyári évad során nem marad el a Shakespeare fesztivál, a határon túli magyar társulatokat felvonultató Erdélyi hét, illetve a Márai Sándor napok. A vírushelyzet a Shakespeare fesztivált érinti a leginkább, itt rengeteg előadást le kellett mondani, így ez a program mindössze két napos lesz.

A napokban megjelenik a Gyulai Várszínház 57. évadának ingyenes programfüzete, de az érdeklődők a várszínház honlapján is böngészhetnek az előadások között. A Híradó után következő 3Téma című műsorunkban Elek Tibor bővebben is beszámol az idei nyári évad eseményeiről.

Nézze meg ezt is:

Profi távcsöveket próbálhattak ki a jelenlévők a Gyulai Csillagászati Napokon

  Csillagászati napokat rendeztek Gyulán az elmúlt hétvégén. A programokat a Gyulai Almásy-kastélyban szervezték meg, …