2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 26.

Témák:

– Idén Gyulán, a városháza dísztermében rendezték meg a Pándy Kálmán Tagkórház Semmelweis napi ünnepségét, ahol ezúttal is rangos elismeréseket adtak át. Ebben az évben Libor János díjban részesült Martyin Tibor osztályvezető főorvos,  az egészségügyi szakdolgozók közül Tóth-Drótár Magdolna és Papp Attila ápoló.

– Több szempontból is nagy jelentőségű szenior úszóverseny kezdődött meg pénteken, Gyulán. A Regele Károly emlékverseny az egyik első ilyen program az országban, a koronavírus járvány miatt meghirdetett veszélyhelyzet utáni időszakban, ráadásul ez most a jubileumi, 50. megmérettetés.

– Idén először szervezték meg a rendészeti iskolákban tanulók számára az “Át-Járás Tábort”. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság három héten át tartó rendezvényén összesen 150 diák vesz részt, ők a tanulmányaik során megszerzett ismereteket egészítik ki a gyakorlati foglalkozásokon.

– A közelmúltban nyílt digitális időszaki kiállítás a Gyulavári Kastélyban. A különleges tárlaton négy aradi művész több, mint hatvan változatos technikával készített alkotása kapott helyet.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …