2024. május 30., csütörtök
FONTOS

Öt baleset, nyolc könnyű sérült

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök július másodikán Pusztaföldváron, Medgyesegyházán, Gyulán, Kétsopronyban és Békéscsabán.

Pusztaföldvár külterületén, 7 óra 30 perc körül összeütközött egy traktor és egy személygépkocsi. Mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült.

Medgyesegyházán, a Kossuth Lajos téren, 9 óra körül egy kerékpárral közlekedő tíz éves lány nem biztosított elsőbbséget és nekihajtott egy személygépkocsinak. A gyermek elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy órával később, Gyula külterületén két személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik autó vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett. Kétsoprony külterületén, 12 óra előtt néhány perccel összeütközött három személygépkocsi, amelyek közül az egyikben két utas könnyebben megsérült.

Békéscsaba külterületén, 20 óra körül egy személygépkocsi vezetője elsodort egy kerékpáros férfit. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Nézze meg ezt is:

Forgalomból kivont autóval, ittasan ütközött egy férfi Nagykamaráson

Kistraktor után kapcsolt vetőgépnek ütközött egy személygépkocsi 2024. május 21-én délután Nagykamaráson, az Árpád utcában. …