2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 07. 07.

Témák:

– A női nagypályás NB II-ben és az NB I-es csapatokat is felvonultató Magyar Kupában is érdekeltek a következő szezonban a Gyulai Amazonok. A csapatnak eddig a Női Futsal NB I-ben kellett helytállnia, most azonban új kihívások elé néz a fürdővárosi együttes.

– Visszatért az élet a gyulai szociális intézményekbe. Korlátozások ugyan továbbra is vannak, de az ellátottak alapvetően örülnek annak, hogy újra közösségben lehetnek.

– Szeptembertől megújult belső udvar fogadja a diákokat a Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumban. A betonréteg állapota az évek alatt jelentősen megrongálódott, a fejlesztés célja most, hogy egy igényes közösségi teret alakítsanak ki az iskolában.

– Sokan nem is gondolják, hogy a kacsolásnak mekkora jelentősége van. Szűcs Gergely kertész bemutatta, hogyan és milyen gyakran kell megmetszeni paradicsomunkat, hogy sokkal bőségesebb termésünk legyen.

– A megengedett 90 kilométer per órás sebesség helyett 194-gyel ment egy autós a 47-es főúton. A rendőrök mozgó ellenőrzést végeztek, így készült a felvétel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …